Εκστρατεία Αγάπης για την Ιερά Μονή Κουδουμά

Αγαπητοί φίλοι και προσκυνητές της Ι. Μονής Κουδουμά.

Ο Λ. Α. Π. Σύλλογος φίλων της Ιεράς Μονής Κουδουμά παίρνοντας το θάρρος από την κοινή μας αγάπη για το μοναστήρι και βλέποντας τις δυσκολίες που διέρχεται εξαιτίας της καταστροφής των μπαταριών του Φωτοβολταϊκού Πάρκου, της μόνης πηγής ηλεκτρικής ενέργειας της μονής, προβαίνει σε μια εκστρατεία αγάπης για την κάλυψη των πολύ μεγάλων αναγκών που προέκυψαν και παρακαλεί όλους τους φίλους προσκυνητές και κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως να συνεισφέρουν ώστε να βοηθήσουμε το μοναστήρι.

Το κόστος αντικατάστασης των μπαταριών ανέρχεται σε 55.000 ευρώ, γι’αυτό και η Μονή στράφηκε προς την ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ για την μόνιμη ηλεκτροδότηση της. Το εγχειριμα είναι δύσκολο αλλά θα χρηματοδοτηθεί απο την Περιφέρεια Κρητης.

Έως όμως αυτό γίνει πραγματικότητα η Μονή δεν έχει ηλεκτρική ενέργεια για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών της ένεκεν και της περιόδου του καλοκαιριού και της φιλοξενίας, παρά μόνο γεννήτρια που καλύπτει βασικές ανάγκες. Το κόστος για την κάλυψη του πετρελαίου είναι τεράστιο γι’αυτό ο Σύλλογος προβαίνει σε αυτήν την ενημέρωση ώστε όποιος έχει την δυνατότητα να βοηθήσει.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευχόμαστε η Παναγία που σε λίγες μέρες θα εορτάσουμε να ευλογεί την ζωή και τα έργα σας.

Η Πρόεδρος

Ουρανία Ζαχαράκη και το συμβούλιο του Συλλόγου φίλων της μονής Κουδουμά.                                                                                            Ο λογαριασμός Παγκρητιας Τραπεζας του συλλόγου :

GR2108700170000300003554957

BIC: STPGGRAA