Εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου 1940 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας

Το Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, στις Μοίρες, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023, στις 7 το απόγευμα.

 

Η ως άνω εκδήλωση θα περιλαμβάνει: λίγους ύμνους από χορωδία της Σχολής Βυζ. Μουσικής του Πολιτιστικού Κέντρου της Ι. Μητροπόλεως, την παρουσίαση του νέου βιβλίου, με τον τίτλο: «Η Ι. Μονή Κουδουμά κατά τον Αντιστασιακό Αγώνα (1941-1945), συμβολή στη νεότερη ιστορία της Κρήτης», του κ. Ζαχαρία Δημ. Καλοχριστιανάκη, συνταξ. εκπαιδευτικού – συγγραφέα, έκδοση της Ι. Μονής Κουδουμά και ένα μικρό χρονικό του Έπους του 1940, με ποιήματα και τραγούδια, από μαθητές της Γ’ και Δ’ τάξης του Δημ. Σχολείου Βώρων, με την επιμέλεια της κ. Βασιλικής Καραγιώργου και της κ. Μαρίας Σταυρουλάκη, εκπαιδευτικών.

 

Προσκαλείσθε στην εκδήλωση αυτή για να τιμήσουμε τους συμπατριώτες μας που αγωνίσθηκαν για το αγαθό της ελευθερίας και για την προάσπιση της εθνικής μας αξιοπρέπειας.                                                        Πρόγραμμα εκδήλωσης